home / vraag en aanbod / Zet jij de Utrecht Creative Community nóg beter op de kaart?

Zet jij de Utrecht Creative Community nóg beter op de kaart?

🎨🌟 Creatieve koppen gezocht! 🌟🎨

Ben je klaar om jouw creativiteit te koppelen aan een maatschappelijk doel en zet jij daarmee de Utrecht Creative Community (UCC) nóg beter op de kaart?

UCC is een bruisend netwerk van creatieve geesten en culturele initiatieven in Utrecht. Samen met een diverse mix van organisaties en scholen, streeft UCC ernaar om een eeuwigdurende leercurve voor creatievelingen te realiseren, ook ver buiten de schoolbanken.

⚠️ De kink in de kabel
Leren is voor altijd, maar wordt te vaak gezien als een ‘moetje’. Wij bij UCC zijn op missie om deze mentaliteit te transformeren. Professionalisering is geen verplicht nummer, maar een dans van voortdurende ontwikkeling die je in staat stelt om met passie en bekwaamheid in je vak te staan – en wij zijn hier om die melodie te spelen.

💡 Waar wij naar op zoek zijn
Wij zoeken frisse ideeën die het leerproces tastbaar en inspirerend maken. Of het nu een app is, een vernieuwende campagne, een interactieve installatie, of een knallend event – wij willen dat creatieve Utrechters naar ons toe komen voor hun dosis inspiratie en professionele groei.

🏆 Jouw meesterzet
Zet ons op de kaart met een concept dat:

  • Echoot bij onze creatieve Utrechtse gemeenschap - onze doelgroep is creatief en kritisch en valt niet zomaar voor elke actie of ontwerp...
  • Praktisch en binnen ± 3 maanden uitvoerbaar is door ons team

✅ Oh en..

  • Onze voertaal is Nederlands.
  • Bestaande huisstijl en website zijn je gereedschap.
  • Bij fysieke concepten: denk breder dan Utrecht – Amersfoort en Hilversum doen ook mee.
  • Wij hebben voor jou inzicht in onze dynamische doelgroepen
  • Toegang tot onze kleurrijke huisstijl

Ben jij de creatieveling die wij zoeken? Help ons om de Utrecht Creative Community als dé inspiratiebron voor professionalisering op de kaart te zetten. 🌈🚀

Bekijk briefing

Reageer

Bedankt voor het bericht!

Geplaatst voor
Utrecht Creative Community

Type opdracht
Project

Status
Open

Startdatum
01 mei 2024