Vraag en aanbod

Hier vind je een selectie van opdrachten. Ben je op zoek naar een praktijkopdracht voor jouw studenten, neem eens een kijkje tussen het aanbod.

Ben je ondernemer en wil je hier jouw vraag/opdracht voor Utrechtse studenten plaatsen? Stuur je opdracht in via dit formulier.

Op deze pagina kan je een aantal succesverhalen teruglezen, en hier vind je meer informatie over welke vormen van samenwerken met studenten er mogelijk zijn.

Gezocht: een moderne, interactieve manier om informatie te delen

Wij zoeken een oplossing om onze informatie en verhalen, te delen met iedereen die meer wil leren over wat ze zien en ervaren op onze stadsboerderijen en tuinen.

Bekijk

Verbind jonge wijkbewoners met vluchtelingen!

Veel vijftigplussers vinden hun weg naar onze evenementen, maar hoe brengen we jongeren uit de wijk samen met de jonge vluchtelingen?

Bekijk

Zet jij de Utrecht Creative Community nóg beter op de kaart?

Wij willen graag dé plek zijn waar Utrechtse creatieve professionals komen als zij op zoek zijn naar inspiratie, mogelijkheden en kansen in professionalisering. Help jij ons de Utrecht Creative Community nóg beter op de kaart te zetten?

Bekijk

Maak het centrum van Utrecht bruisend voor jongeren!

Ontwerp innovatieve concepten voor het inrichten van openbare ruimtes, ondernemingen en evenementen die het centrum van Utrecht omtoveren tot de go-to place voor jongeren.

Bekijk

Verbind de creatieve kracht van Scratch-studenten aan jouw project!

Verbind met de creatieve kracht van Scratch - Marketing & Communicatie studenten! Ze helpen je met nieuwsbrieven en social media posts ontwerpen, websitestatistieken analyseren, en productfoto’s en -video’s creëren.

Bekijk

Fotografieopdracht - studenten & opdrachtgevers 'aan het werk'

Ontwikkel fotografie die de dynamiek tussen studenten en hun opdrachtgevers aan het werk laat zien.

Bekijk

Boeiende films, video's of fotografie nodig?

Studenten van de opleiding Media en Communicatie creëren boeiende content, zoals films, video's en fotografieprojecten. Ook zetten ze vaardigheden in zoals storytelling, contentcreatie, en projectmanagement.

Bekijk

Met oude en hypermoderne technieken en materialen worden gebouwen en objecten (weer) mooi

Specialisten kunnen historische gebouwen en objecten restaureren en decoreren met zowel oude als moderne technieken en materialen

Bekijk

Ontwikkelen van constructies en decors

Onze studenten bouwen constructies en decors voor theatervoorstellingen, festivals, en beurzen

Bekijk

Bied ruimte voor een ervaringsplek voor een HKU-stage

Studenten maken tijdens de expeditie kennis met de dagelijkse praktijk van een mediaprofessional en passen hun opgedane kennis en vaardigheden toe.

Bekijk

Onderzoeksstages en afstudeerprojecten voor ICT-studenten

Geen traditionele meewerkstages, maar gericht op zelfstandig onderzoek en het opleveren van innovatieve oplossingen voor echte bedrijfsproblemen.

Bekijk

Hulp nodig om grafische communicatie vorm te geven voor fysieke en digitale toepassingen?

Studenten Signmaking en Wayfinding geven grafische communicatie vorm voor fysieke en digitale toepassingen, zoals bewegwijzering, lichtreclames en digitale signagesystemen

Bekijk

Versterk je team met innovatieve studentenprojecten

Wij zoeken opdrachten voor onze 2e- en 3e- jaars studenten in de richtingen Software Development, Cyber Security en Cloud, Innovation en Open-ICT.

Bekijk

Verrijk je organisatie met creativiteit en innovatie!

Onze studenten als ontwerper, maker of creatief professional binnen jouw organisatie?

Bekijk

Laat onze studenten jouw stempel op de op de wereld drukken

Onze allround signmakers plakken bestaande ontwerpen in de fysieke wereld voor projecten zoals autobelettering, reclame-visuals, lichtreclames, expo, musea en bewegwijzering

Bekijk

Ontwikkelen van media, vormgeving, software en communicatie.

Van huisstijl en illustraties tot opnames, contentshoots en websites, onze creatieven maken media, vormgeving, softwareontwikkeling en communicatie!

Bekijk

Communicatie-concepten ontwerpen

Heeft jouw organisatie behoefte aan frisse, innovatieve communicatie-concepten die zowel offline als online impact hebben?

Bekijk

Data-driven solutions and challenges to drive innovation and creativity

Gedurende een jaar werken studenten in vier fasen aan het onderzoeken, analyseren, ontwikkelen en implementeren van data-gedreven oplossingen voor praktische problemen van organisaties.

Bekijk

Samen met studenten werken aan een prototype, acquisitieplan of een compleet verzorgd event

Werk samen met studenten van een Associate Degree (AD) door hen praktijkopdrachten te geven of hen in dienst te nemen voor (afstudeer)stages.

Bekijk

Op zoek naar hulp bij jouw evenement?

Versterk jouw evenement, van idee tot uitvoering, met de frisse ideeën en energie van onze studenten!

Bekijk

Studenten helpen vermarkten van jouw duurzame product of dienst

Met behulp van de nieuwste inzichten op het gebied van marketing, duurzaamheid en (consumenten)gedrag helpen studenten op een ontdekkende en actieve manier oplossingen te bedenken voor uitdagingen uit jouw duurzame praktijk.

Bekijk

Geef 'Get a Grip'-campagne voor jongeren body en bereik

Werk een nieuwe campagne uit voor 'Get a Grip' om de toegankelijkheid en helderheid voor jongeren te verbeteren, inclusief strategie en communicatiemiddelen.

Bekijk

Ontwikkel innovatieve netwerkbijeenkomsten

Wij zoeken creatieve denkers en organisatietalenten om ons te helpen met het ontwikkelen en uitrollen van spannende concepten voor onze netwerkevents.

Bekijk

Ontwikkelen van prachtige interieurs, producten, stands en etalages

Styling, Interieur en Vormgeving studenten brengen frisse ideeën en innovatieve oplossingen voor het ontwerpen van interieur, shop design, standontwerp, event design, productvormgeving en urban design

Bekijk
AFGEROND

Maak 'Get a Grip' toegankelijker voor jongeren!

We dagen je uit om ons project 'Get a Grip' te analyseren en te herontwerpen om het laagdrempeliger te maken voor jongeren.

Bekijk
AFGEROND

Ons digitale archief toegankelijk en interactief maken

Wij willen graag dat als bezoekers door onze tentoonstelling lopen, zij ook ter plekke op een toegankelijke manier in onze digitale collectie terecht kunnen om verder in de geschiedenis van Utrecht te duiken.

Bekijk
AFGEROND

Uitwerking voor jouw idee inclusief financieringsoverzicht!

Vertaling van jouw merk naar een projectstrategie en passende financiering.

Bekijk
AFGEROND

Verbind de creatieve kracht van studententeams aan jouw opdracht!

Studenten draaien hands-on mee en voeren opdrachten zelf uit. Handen uit de mouwen, voeten in de modder!

Bekijk
AFGEROND

Analyse en advies van studenten organisatiekunde

Een team analyseert het vraagstuk van jouw organisatie, brengt advies uit en geeft creatieve input.

Bekijk