home / vraag en aanbod / Maak 'Get a Grip' toegankelijker voor jongeren!

Maak 'Get a Grip' toegankelijker voor jongeren!

Heb je een hart voor sociale projecten en barst je van de ideeën over hoe je deze kunt verbeteren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Humanitas is een betrokken vrijwilligersorganisatie die zich inzet om iedereen die dat nodig heeft een helpende hand te bieden.

👭🆘Humanitas
Wij zijn Humanitas, jouw lokale vriend die een luisterend oor biedt en praktische hulp voor uiteenlopende uitdagingen zoals financiën, educatie en sociale contacten. We zijn toegewijd aan iedereen – ongeacht achtergrond of levensverhaal.

🎯💶 Onze missie met 'Get a Grip'

We willen jongeren die financieel vastlopen weer de controle over hun geldzaken geven. Onze vrijwilligers, vaak uit andere generaties, staan klaar met raad en daad, maar we zien dat het aanmeldproces en de weg naar hulp beter kan.

🥅🧐Jouw creatieve opdracht
We dagen je uit om ons project 'Get a Grip' te analyseren en te herontwerpen om het laagdrempeliger te maken. Of het nu gaat om een vernieuwende communicatiestrategie, een digitale oplossing, of iets geheel buiten de box – we staan open voor jouw visie!

🏅Succes is wanneer

  • Je voorstel jongeren echt bereikt en motiveert.
  • Het praktisch haalbaar is en binnen onze vrijwilligersgemeenschap past.
  • Het kan uitmonden in een tastbaar concept of prototype dat we samen met jou kunnen testen.

🤹‍♂️Wat te overwegen

  • Wees bewust van onze trouwe vrijwilligers – zij zijn de kern van onze service.
  • Onze sterke huisstijl moet terugkomen in jouw ontwerp.
  • Bonusmateriaal zoals flyers en projectplannen voor extra inzicht.

🏌️‍♀️Aan de slag!
Klaar om een financiële lifesaver te worden voor Utrechtse jongeren? Laten we samen samen de brug bouwen naar een financieel zelfstandige toekomst voor velen! Help dit project verder en word onderdeel van een beweging die jongeren empoweren om financieel onafhankelijk te zijn. Wij kunnen niet wachten om samen met jou te innoveren!

Bekijk briefing

Reageer

Bedankt voor het bericht!

Geplaatst voor
Humanitas

Type opdracht
Project

Status
Open

Startdatum
01 mei 2024