home / vraag en aanbod / Communicatie-concepten ontwerpen

Communicatie-concepten ontwerpen

Heeft jouw organisatie behoefte aan frisse, innovatieve communicatie-concepten die zowel offline als online impact hebben? De MKB Werkplaats biedt de mogelijkheid om samen te werken met talentvolle studenten van de opleiding Communicatie & Multimedia Design.

In ons projectonderwijs werken studenten iteratief aan het ontwerpen van communicatie-concepten als antwoord op jouw specifieke vraagstukken. Gedurende een periode van 8 weken zullen 10 tot 15 gemotiveerde studenten zich inzetten om prototypes te ontwikkelen die aansluiten bij jouw wensen en behoeften.

Door deel te nemen aan dit project, draag je bij aan de ontwikkeling van deze toekomstige professionals en krijg je toegang tot vernieuwende ideeën en oplossingen voor jouw organisatie. Met een tijdsinvestering van slechts 10 tot 15 uur verspreid over de 8 weken, kan je profiteren van creatieve inzichten en concrete resultaten.

De startmomenten voor samenwerking zijn in september, november, februari en april. Wij nodigen je uit om deel te nemen aan ons programma en jouw uitdagingen om te zetten in inspirerende communicatie-oplossingen.

Neem een kijkje bij CMD: de studenten leiden je rond

Reageer

Bedankt voor het bericht!

Geplaatst voor
Communicatie & Multimedia Design

Type opdracht
Project

Status
Open

Startdatum
01 september 2024

Duur
8 weken