home / vraag en aanbod / Boeiende films, video's of fotografie nodig?

Boeiende films, video's of fotografie nodig?

Bij Nimeto Utrecht leren studenten van de opleiding Media en Communicatie hoe zij boeiende content kunnen creëren binnen de media- en communicatiebranche. Studenten werken jaarlijks aan diverse projecten voor echte opdrachtgevers, zoals het produceren van films, het maken van video's en het fotograferen. Ze ontwikkelen videoportretten, promotiecampagnes, en eigen magazines. Tijdens het redactiebureau werken ze aan praktijkopdrachten voor bedrijven, waarbij ze waardevolle praktijkervaring opdoen en innovatieve oplossingen bieden.

Het praktijkprogramma biedt hands-on ervaring, met twee stages waarin studenten hun opgedane kennis direct toepassen in de media- en communicatiebranche.

De opleiding richt zich op vaardigheden zoals storytelling, contentcreatie, en projectmanagement. Dit betekent dat studenten niet alleen leren om kwalitatief hoogwaardige video- en fotoprojecten te realiseren, maar ook om deze projecten effectief te plannen en te managen. Dit maakt hen veelzijdige professionals die inzetbaar zijn voor uiteenlopende mediaprojecten.

Voor opdrachtgevers kunnen onze studenten werken aan projecten zoals:

  • Het produceren van promotievideo’s om merkbekendheid te vergroten.
  • Het creëren van visuele content voor sociale media campagnes.
  • Het opzetten van een magazine inclusief redactionele content en vormgeving.
  • Het ontwikkelen van corporate films die de kernwaarden van een bedrijf communiceren.

Onze studenten brengen frisse ideeën en innovatieve oplossingen, waardoor ze waardevolle bijdragen leveren aan de media- en communicatieprojecten van jouw organisatie.

Reageer

Bedankt voor het bericht!

Geplaatst voor
Nimeto Media en Communicatie

Type opdracht
Project

Status
Open

Startdatum
01 september 2024

Duur
Nader te bepalen