home / vraag en aanbod / Bied ruimte voor een ervaringsplek voor een HKU-stage

Bied ruimte voor een ervaringsplek voor een HKU-stage

Ben je klaar om jong talent een vliegende start te geven in de media-industrie? Bij HKU Media bieden we een unieke kans voor bedrijven om samen te werken met enthousiaste studenten in de vorm van een stage, of zoals wij het noemen: een expeditie. Dit is een cruciaal onderdeel van het derde jaar, waarbij studenten diepgaand kennis maken met de dagelijkse praktijk van een mediaprofessional.

Een expeditie bij jouw bedrijf biedt studenten de kans hun kennis en vaardigheden in de echte wereld toe te passen. Ze gaan zelfstandig op zoek naar een ervaringsplek die past bij hun expeditieplan. Dit is jouw kans om als bedrijf direct invloed uit te oefenen op de ontwikkeling van toekomstige professionals.

Praktische informatie over stages bij HKU Media:

  • Duur van de stage: Studenten zijn beschikbaar voor stages die tussen de 10 en 25 weken duren, met startmomenten in september of februari.
  • Begeleiding: Het is essentieel dat de stagiair inhoudelijk begeleid wordt door een professional uit het vakgebied. Samen met de stagiair stem je de leerdoelen en de stageopdracht af, om een optimale leerervaring te garanderen.
  • Stagevergoeding: Het is gebruikelijk om een stagevergoeding te betalen. De details hiervan worden rechtstreeks met de stagiair overeengekomen.
  • Stage-overeenkomst: HKU voorziet in een standaard stage-overeenkomst waarin de leerdoelen en opdracht duidelijk worden geformuleerd.

Door een stageplaats te bieden, draag je niet alleen bij aan de vorming van toekomstig talent, maar integreer je ook frisse, innovatieve perspectieven binnen je eigen team. Neem contact op met HKU Media om te ontdekken hoe je een inspirerende en leerzame omgeving kunt creëren voor onze studenten. Samen kunnen we de toekomst van media vormgeven!

Voor de startdatum september geldt aanmelden vóór de zomer en voor startdatum februari 2025 aanmelden vóór de kerst.

Reageer

Bedankt voor het bericht!

Geplaatst voor
HKU Media

Type opdracht
Stage

Status
Open

Startdatum
01 september 2024

Duur
tussen de 10 en 25 weken