Wij gaan na de zomervakantie met volle kracht verder!

15 juli 2022

De zomer staat voor de deur. Een mooi moment om terug te kijken en vooruit te kijken, maar ook om de waardering uit te spreken voor iedereen die de MKB werkplaats mogelijk maakt. Ten eerste voor de studenten en docenten van ROCMN, MBO Utrecht, Grafisch Lyceum, HKU en de Hogeschool Utrecht die ontzettend hun best hebben gedaan passende en creatieve oplossingen te bedenken voor allerlei verschillende vraagstukken. Hiernaast ook enorme waardering voor de 20 MKB-ers (!) die hun vraag in hebben gebracht en in de afgelopen maanden met de studenten hebben gewerkt. Last but not least dank aan onze partners voor het faciliteren, meedenken en mede organiseren van alle samenwerkingen. 

Na de zomervakantie gaan we met volle kracht verder. Er staan alweer 15 ondernemers in de startblokken om met studenten aan de slag te gaan om hun vraagstuk aan te laten pakken. Ook gaan we in combinatie met onze partners, events organiseren om ondernemers te inspireren en te faciliteren. Meer nieuws hierover volgt snel, schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden.

Wil jij als ondernemer of als opleiding onderdeel uitmaken van onze werkplaats? Dan kan dat nog steeds! Breng jouw opdracht in, vanaf half augustus nemen we dan graag contact met je op om te kijken naar de mogelijkheden.

Voor nu, geniet van de zomer en heel graag tot snel!