Nog meer tevreden ondernemers geholpen met digitaliseren

13 september 2022

De MKB werkplaats is onderdeel van een landelijk netwerk Digitale Werkplaatsen. Een Digitale Werkplaats is een (digitale) plek waar je als ondernemer in jouw regio terecht kan om je eerste stap te zetten met digitaliseren. Bereik je klanten beter, werk effici├źnter, verhoog je winst of pas je aan, aan deze uitdagende (digitale) tijd. Als ondernemer word je geholpen door studenten uit het hbo, mbo of wo, die samen met docenten en experts, op maat een oplossing voor je vraag zoeken. Denk daarbij aan het slim gebruik maken van technologie├źn op het gebied van online sales & marketing, data en (kantoor)automatisering. Van je website op orde krijgen tot het inzetten van voorspellende algoritmes, slim gebruik van social media of een automatisch bestelsysteem. Niet alleen krijgt je een oplossing voor je vraag, ook geef je studenten de kans aan te slag te gaan met een echte opdracht en maak je kennis met de werknemers van de toekomst.

Intussen zijn er al twintig Digitale Werkplaatsen actief, verspreid over het hele land. Sinds de start zijn er landelijk 6.229 studenten aan de slag gegaan en hebben 1672 ondernemers geholpen. Daar zijn wij erg trots op! De meeste ondernemers waren retailers met een vraag over hun website, online vindbaarheid en marketing. 

90% van de ondernemers zou een traject bij de Digitale Werkplaats aanraden aan andere ondernemers en het cijfer dat ondernemers het vaakst aan de werkplaats geven is een 8!

Meld je nu ook aan en werk samen met onze studenten. Zij bouwen aan jouw digitale uitdaging, werken met jouw data en zetten online marketingprojecten op. Natuurlijk met professional begeleiding van hun docenten.