Juni: MKB Werkplaats Utrecht aanmeldmaand!

02 juni 2022

Wil jij direct contact met de meest getalenteerde studenten nog vóórdat zij van hun opleiding afkomen? Wil jij kennismaken met de laatste mogelijkheden in jouw sector, of juist onderzoeken hoe je met een nieuwe technologie kan pionieren? Ben jij benieuwd hoe je jouw personeel kan inspireren door met studenten samen te werken in het onderwijs?

 

Maak snel kennis met de MKB Werkplaats Utrecht. Wij zijn een samenwerking van de opleiders in de regio Utrecht en helpen jou met de meest uiteenlopende vraagstukken! Wij hebben onwijs veel zin om jouw vraag te matchen aan één (of zelfs meer) van onze studenten groepen.

 

Onze studenten gaan met jouw ICT-, vormgeving-, communicatie- en innovatievraagstukken aan de slag. Onder begeleiding van experts en docenten werken we met jou samen aan een digitaliserend en sterk MKB in de regio Utrecht.

 

Meld je nu aan! We gaan komende weken met je in gesprek om te ontdekken waarmee we je kunnen helpen. We matchen je met een opleiding en een groep studenten die geschikt zijn en gaan direct na de zomervakantie aan de slag!