Infographic en aanbevelingen voor digitale uitjes

26 juli 2022

Studenten CMD gingen aan de slag voor VindiQu, een social startup die digitale uitjes organiseert voor mensen die noodgedwongen binnen zitten. De studenten hebben onder anderen een infographic gemaakt om makkelijk uit te leggen wat VindiQu precies doet. Lees hier meer over de samenwerking en hoe de opgeleverde producten nu worden gebruikt!

VindiQu vond de samenwerking veel toevoegen; “De leuke samenwerking met studenten was heel waardevol voor ons. Allereerst is de frisse blik van studenten een goed startpunt voor nieuwe creatieve ideeën. Het is ook ontzettend mooi om studenten te kunnen betrekken bij het maatschappelijke thema 'eenzaamheid onder ouderen' dat VindiQu aanpakt. Verder leverde de samenwerking met de studenten mooie concrete eindproducten op.” 

De eindproducten worden nu gebruikt op beurzen. Ook hebben de studenten aanbevelingen gedaan voor 'toevoegingen' tijdens de digitale uitjes, zoals toegangstickets om de voorpret te stimuleren en ansichtkaartjes voor de nabeleving. Deze worden door VindiQu door ontwikkelt in een nieuwe samenwerking met jongeren die maatschappelijke impact willen maken.